Droge en gesprongen handen?

Ik was mijn handen meerdere keren per dag gedurende 20 seconden met lauw water. Daarna desinfecteer ik ze en zorg ervoor dat ik de desinfectie op alcoholbasis onder mijn nagels gebruik, waar de meeste virussen zitten.

Bij de keuze van het desinfectiemiddel zorg ik er ook voor dat de formulering van het gebruikte product voor minimaal 70% uit propanol of ethanol bestaat.
De handen worden erg belast door het water en de alcohol die erin zit en hebben dringend een goede verzorging nodig. Een droge huid is vatbaar voor kleine scheurtjes, die op hun beurt een ideaal toegangspunt zijn voor virussen.

Neem even de tijd om de crème op de gestreste huid aan te brengen na het handen wassen. Onze zeer snel intrekkende en voedende handcrème AMABILIS Organic Hand & Nail Treatment helpt bij het regenereren en kalmeren van droge en gesprongen handen. Het verzorgt ook de nagelriem en vermindert ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie. De tube past in elke handtas.

Ik groet je hartelijk,
Juliana Schäfer, verkoop en training

AMABILIS Biologische hand- en nagelbehandeling
Voedende en herstellende handcrème voor gestreste handen